WWW.BAKSPOELEN.NL
De site voor het 100% spoelen van uw automatische versnellingsbak

Tevens doen wij alle onderhoud en reparatie’s voor alle merken.

U kunt bij Garage Snel terecht voor allerlei reparaties en onderhoud aan uw auto.

Klik hier voor uw online-afspraak of bel 035-6566650

Overzicht van onze klussen

APK

De APK is er voor uw veiligheid, die van anderen en beschermt het milieu. Laat de verplichte keuring dus op tijd uitvoeren. Anders loopt u ook de kans op een boete.

Wintercheck

Geef uw auto de Wintercheck. Uw auto wordt op 23 belangrijke punten nagekeken: van accu, vloeistofniveau tot aan bandenprofiel. Zo gaat u veilig de winter in.

Gratis accu check

Kleine moeite, groot gemak. Laat de accu van uw auto controleren of er voldoende spanning op staat. Zo bent u ervan verzekerd dat uw auto blijft starten.

Distributieriem vervangen

Als de distributieriem in de motor van uw auto breekt, zit u met torenhoge reparatiekosten. Laat hem op tijd vervangen.

Grote onderhoudsinspectie

Een uitgebreide inspectie van uw auto op maar liefst 78 punten. De grote onderhoudsbeurt is de beste investering om zorgeloos te blijven rijden.

Accu vervangen

Een goede accu zorgt voor de juiste stroomvoorziening. Start de auto slecht? Laat de accu vervangen, voordat hij u in de steek laat.

Kleine onderhoudsinspectie

Een kleine beurt, een groot plezier. Als u op tijd een kleine onderhoudsinspectie laat uitvoeren, weet u precies hoe gezond uw auto is. Grote reparaties ziet u vooraf aankomen. Misschien kunt u ze zelfs wel doorkomen door de kleine beurt.

Airco Check

Houdt de airco uw auto op de juiste temperatuur? Ontwasemt de airco de autoruit slecht? En blaast hij nog frisse lucht? Doe de Airco Check. Ook als het geen zomer is.

Remblokken voorzijde

Hoort u een piepend geluid met remmen? Of brandt het remmenlampje op het dashboard? Dan moet u uw remblokken laten controleren.

Remschijven en -blokken voorzijde

Bij de vervanging van remschijven horen altijd nieuwe remblokken. Alleen dan werken uw remmen weer 100%.

Olie Check

Is de motorolie van uw auto nog wel op peil? Te weinig olie betekent hogere brandstofkosten. En het kan schadelijk zijn voor de motor. Doe daarom de Olie Check.

Koppeling vervangen

Gas geven, maar nauwelijks versnellen? Dan is uw koppeling wellicht aan vervanging toe. Wees er snel bij voordat u niet meer kunt schakelen.

Schokdempers voorzijde

Met versleten schokdempers aan de voorzijde is uw remweg langer. En verliest de auto controle in bochten. Reden genoeg om ze op tijd te laten vervangen.

Schokdempers achterzijde

Stuiteren uw passagiers achterin mee met iedere hobbel in het wegdek? Doe ze een plezier en vervang de schokdempers aan de achterzijde.

Ruitenwissers voorzijde

Klapperende ruitenwissers? Blijven druppels of strepen achter op de ruit? Houd goed zicht bij regen met nieuwe ruitenwissers. Vervang ook meteen de achterwisser.

Ruitenwissers achterzijde

Wanneer u de ruitenwissers aan de voorzijde vervangt. Doet u dat dan ook meteen voor de achterruit. Zo bent u in 1 keer klaar. En houdt u ook achter goed zicht.

Uitlaat achterdemper

Een kapotte achterdemper maakt enorm lawaai. Het kan u een boete van honderden euro's opleveren. Een nieuwe uitlaat achterdemper is waarschijnlijk goedkoper.

Katalysator

Meer uitstoot van schadelijke stoffen. En meer brandstofverbruik. Dat zijn de gevolgen van een kapotte katalysator van uw auto. Wees dit voor en vervang uw katalysator op tijd.

Vakantiecheck

Bandenprofiel, accu, verlichting, ruitenwissers, enzovoort. Met de vakantiecheck wordt uw auto op 46 punten gecontroleerd. Een veilig idee voordat u op vakantie gaat.

Grote onderhoudsinspectie (incl. gratis APK)

Een uitgebreide inspectie van uw auto op maar liefst 78 punten. De grote onderhoudsbeurt is de beste investering om zorgeloos te blijven rijden. Bovendien krijgt uw auto meteen een APK. Dat is wel zo handig.

Staat uw klus er niet bij? Maak dan een werkplaats afspraak.

U weet het zeker. Er is iets mis met uw auto. Maar wat precies?